Over mij

MY COSMETIC LOUPE is opgericht door Lisanne en opgezet om jou te helpen met het maken van (betere) cosmeticakeuzes. Er is veel troep op de markt, en ik vind dat het winkelen van eerlijke en effectieve cosmetica de standaard zou moeten zijn.

 

Mijn zoektocht en ik

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om het juiste cosmeticaproduct te vinden. Het aanbod is groot, en iedereen beweert weer wat anders over wat wel en niet goed werkt.


Jij bent hier ongetwijfeld omdat je nieuwsgierig bent naar meer, en betere informatie over cosmetica. Bijvoorbeeld omdat je huidklachten hebt. Deze website is voor iedereen die op wat voor manier dan ook wijzer wil worden over cosmetica.


Ik wil je daarbij helpen. Precies omdat ik in jouw schoenen heb gestaan! Ik heb namelijk lang huidklachten gehad in de vorm van acne, en ik ben daarnaast lang op zoek geweest naar producten die mij aan die stralende huid konden helpen. Misschien net als jij had ik interesse in "natuurlijke producten" en "natuurlijke manieren" om mijn huid te verzorgen en werd ik de chemische rommel in combinatie met dure prijskaartjes gaandeweg helemaal zat.


Op deze website vertel ik jou wat Mijn Methode is om door het oerwoud van cosmeticaland te navigeren. Ik vind namelijk dat iedereen moet kunnen ontdekken welke producten eerlijk en effectief zijn, en welke  specifiek bij hem of haar passen. Dat vraagt wat verdieping en nieuwsgierigheid, maar geloof me: het verkennen van de paden is een leuk avontuur. Lees hier verder als je meer wilt weten over Mijn Methode!


Op mijn website help ik jou (betere) cosmeticakeuzes te maken door met informatie en verschillende tools te komen die duidelijkheid geven over wat nu eerlijke en effectieve producten zijn. Deze tools heb ik zelf ontwikkeld, en kunnen jou helpen jouw huiduitdagingen te overwinnen! 


Door mijn methode en mijn tools te delen hoop ik kritische en nieuwsgierige lezers zoals jij handvatten te bieden om zo zelf aan de slag te kunnen en jouw eigen zoektocht in goede banen te leiden. Het mooiste zou zijn als we daarmee samen bijdragen aan het transparanter krijgen van cosmeticaland, want laten we wel wezen: er is zóveel troep op de markt! Het enthousiasme dat ik gaandeweg ontwikkeld heb hoop ik dan ook op je over te brengen.


Ik neem je in mijn blogs dus aan de hand zodat je net als ik een gezonde huid weet te bemachtigen. Simpelweg door je een beetje te verdiepen in wat die huid van je nu eigenlijk precies wilt.



In aanvulling op My Cosmetic Loupe ben ik begin 2018 ook online begonnen met Under The Loupe Magazine. Lees hier meer over Under The Loupe Magazine.