Find My Etiket

Ik vind het zelf altijd prettig om, voordat ik een aankoop doe, te weten wat er in het cosmetica-product zit. Met de tool Find my Etiket heb ik het mezelf, maar ook jou super makkelijk gemaakt om een betere cosmeticakeuze te maken. Simpelweg door al jouw ingrediëntenlijstjes te verzamelen. Hoe gaat de tool in zijn werk?

 

Een verzameling ingrediëntenlijstjes!

Het begrijpen van de wereld om mij heen heeft altijd sterk mijn interesse gehad. Met name de werelden die moeilijk te vatten zijn. Werelden zoals de cosmetica-industrie, waar je veel kennis en technische skills voor nodig hebt om een beetje te kunnen snappen waar het over gaat. Ik vind het daarom geweldig om kennis te delen en oplossingen te verzinnen voor ingewikkelde dingen.

 

Op mijn website zul je nu en in de toekomst blogs tegenkomen die gaan over het maken van betere cosmeticakeuzes. Uiteraard wil ik je daarbij niet alleen met informatie helpen, ik wil ook tools bedenken en ontwikkelen die een juiste keuze bespoedigen. Praktische oplossingen die jou écht helpen.

 

Tijdens mijn zoektocht naar de beste cosmetica is het me zodoende opgevallen dat het lastig is om de ingrediëntenlijstjes van de meeste cosmeticaproducten te vinden. 


Een aantal cosmeticamerken communiceert heel duidelijk over wat er in hun producten zitten. Op hun website vind je de ingrediëntenlijstjes dan ook gemakkelijk terug. Maar er zijn ook merken die minder transparant zijn over hun ingrediënten. 


Ik vond dat het daarom tijd was voor een plek waar je het ingrediëntenlijstje van élk cosmeticaproduct kunt opzoeken. Lekker op je dooie gemak vanachter je laptop. Zodat je niet eindeloos veel tijd kwijt bent met het zoeken naar ingrediëntenlijstjes. Er gaat immers al genoeg tijd naar de bestudering ervan. 

 

Een database met jouw hulp

Het leek me daarom nuttig om je tegemoet te komen en, samen met jou, een verzameling ingrediëntenlijstjes te maken!

 

Om het geheel kloppend te maken, zijn alle lijstjes hieronder opgesteld aan de hand van de lijstjes op de  originele cosmeticaverpakkingen. Deze worden in veel gevallen door jullie per foto (voor- en achterkant) naar mij opgestuurd of door mij opgespoord. Dankjulliewel!!! Op deze manier kan onderstaande pagina de grootste verzameling ingrediëntenlijstjes Everrrr worden!

 

Dus mis je een bepaalt product met ingrediëntenlijstje? Laat het me weten door het contactformulier op deze website te gebruiken.

 

Zo laat jij de database groeien en help je anderen met hun zoektocht! Win-Win!

 

Benieuwd of jouw cosmeticaproduct ook de werkzame ingrediënten bevat die je nodig hebt?

 

Sla je slag met Find My Etiket!

 

Zoek de ingrediëntenlijstjes op door de zoekfunctie te gebruiken.

 

L e t' s    g o    c o l l e c t i n g !!!!

 

Right now:

7 Brands

9 Products

Find It!

MerkNaamType ProductIngrediënten
DecubalGezichtscrème VitaalGezichtscrèmeZie hier
Kate SomervilleEradiKate Mask Foam-Activated Acne TreatmentMaskerZie hier
VaselineIntensive Care Advanced Repair Lightly ScentedBody LotionZie hier
CliniqueDramatically Different Moisturizing Lotion with PumpGezichtscrèmeZie hier
LabelloOriginalLippenbalsemZie hier
VaselineJelly OriginalLippenbalsemZie hier
LushEnzymionGezichtscrèmeZie hier
SisleyCleansing Milk SageCleanserZie hier
SisleyPhyto Teint ExpertFoundationZie hier

COMMENTS

POST A COMMENT